Αρχική σελίδα » Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών » Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης » Γενικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών » Χημεία Τροφίμων

Στην ειδίκευση αυτή γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι ΑΕΙ των Τμημάτων της ημεδαπής ή ομοταγών της αλλοδαπής από Σχολές Θετικών Επιστημών, Πολυτεχνείων, Επιστημών Υγείας, Γεωπονίας, Κτηνιατρικής. Επίσης πτυχιούχοι ΤΕΙ των Τμημάτων Τεχνολογίας Τροφίμων ή συναφών Τμημάτων της ημεδαπής ή ομοταγών της αλλοδαπής .Όλοι οι σπουδαστές έχουν υποχρέωση παράλληλης με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα παρακολούθησης και του βασικού προπτυχιακού προγράμματος σπουδών του Τμήματός μας. Τα μαθήματα αυτά θα καθορίζονται, ως απαραίτητα, κατά περίπτωση από τα μέλη του Εργαστηρίου Χημείας Τροφίμων.

Υπεύθυνη Ειδίκευσης: Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παναγιώτα Μαρκάκη

Διάρκεια: 4 εξάμηνα

Εκπόνηση εργασίας: κατά το 3ο και 4ο εξάμηνο

Μαθήματα

Α' εξάμηνο

  • Ανάλυση τροφίμων
  • Μικροβιολογία Τροφίμων
  • Πρωτότυπη βιβλιογραφική εργασία

Β' εξάμηνο

  • Διατροφή
  • Τεχνολογία Τροφίμων και Λειτουργικά Τρόφιμα
  • Νέες τάσεις στην Επιστήμη Τροφίμων

Επικουρικό έργο

Εργαστήριο Χημείας Τροφίμων σε φοιτητές Τμήματος Χημείας